Donateur worden?

Muziekvereniging Concordia is een prachtige vereniging die zowel eigen als maatschappelijke activiteiten organiseert en ondersteunt. Om onze vereniging toegankelijk te houden voor iedereen is er geld nodig. Daarom bestaat de mogelijkheid Concordia financieel te steunen. Als je donateur wordt, zorg je ervoor dat je nog lang van Concordia kunt genieten! 

Wat doen we met je bijdrage?
Dit is een veel gestelde vraag. Je bijdrage wordt onder andere gebruikt voor de aanschaf van kostbare instrumenten. Daarnaast hebben we nieuwe uniformen nodig voor beginnende muzikanten en hard groeiende jeugdleden. Bovendien betaalt de muziekvereniging mee aan de opleiding van beginnende muzikanten en vinden we het belangrijk om muziekles te geven op school, waarvoor we een docent en lesmateriaal beschikbaar stellen. Dit zijn voorbeelden van kosten die met donateursgelden kunnen worden betaald.

Je kunt al donateur van Concordia worden vanaf € 5,- per jaar. Het is uiteraard ook mogelijk om met een groter bedrag donateur te worden.

Opgeven


Gift
Wil je geen donateur worden maar eenmalig een gift doen? Uiteraard zijn we daar ook ontzettend blij mee! Maak je gift over op ons IBAN-nummer: NL28RBRB0698124146 t.n.v. Muziekvereniging Concordia onder vermelding van ‘eenmalige gift’. 

Alvast hartelijk bedankt voor jouw bijdrage aan onze prachtige vereniging!

 

 

 


 


 


 


 

 

E-mailen
Map
Info
Instagram